Ansikt og hudpleie

Ansiktsbehandling

En rensende og nærende behandling skreddersydd for din hud. Behandlingen inkluderer rens, peeling, vanndamp og utklemming ved behov samt ansikts- og nakkemassasje og en avsluttende maske.

Pris: kr 890,-

Closeup of a beauty therapist applying a face mask to a client

Dyprens

En dyptrensende behandling med fokus på utklemming av sorte prikker og urenheter. Behandlingen inkluderer rens, peeling og utklemming og avsluttes med en maske tilpasset hudens tilstand.

Pris: kr 690,-

Seasonal Oxygenating Treatment

En spesialbehandling som gir huden en ekte boost av energi og vitaminer for å revitalisere huden og hjelpe og forberede den til de ulike påkjenningene årstidene våre medfører. Dvs. at behandlingsproduktene varierer fra sesong til sesong. Du er garantert ny glød og spent i huden etter denne behandlingen.

Pris: kr 890,-

Collagen Hyaluronic Treatment

En høyavansert ansiktsbehandling som skreddersys ut i fra ditt behov for anti-rynke, oppstramming og næring. Gir effektive og langvarige resultater fra de første aldringstegn til den mer modne og aldrende huden. Samtidig er dette en fantastisk velværebehandling som bare må oppleves! Kan tas som enkeltbehandling for å booste huden før ferie, til en festlig anledning, eller som en kur med flere behandlinger for å oppnå et bedre og mer langvarig resultat.

Pris: kr 1 190,-

Energizing Treatment

Dette er en behandling som passer alle hudtyper og alle aldre gjennom hele året. Det er en intensiv behandling med Sibirsk ginseng for å oppnå maksimal effekt av hudens ungdommelighet. En fantastisk behandling som pleier både hud og sinn med nydelige dufter og herlig massasje gjennom hele behandlingen. De aktive ingrediensene sørger for en jevnere hudtone og fornyet energi og utstråling til huden.

Pris: kr 1 190,-

Soothing Treatment

Sensitivitet er en tilstand som kan oppstå på alle hudtyper og i alle aldre. Det er både fysiske og psykiske årsaker til at vi kan oppleve at huden vår blir sensitiv og ømfintlig. Denne behandlingen vil med bruk av unike ingredienser og teknikker gjenopprette velvære og komfort til sensitiv hud.

Pris: kr 890,-

Corrective Treatment

Denne behandlingen er tilpasset deg med vedvarende kvise eller acne utbrudd, eller en meget fet hudtype med utvidede porer. Døde hudceller og tilstoppninger i talgkanalene fjernes, samtidig som sebum-produksjonen reguleres. Behandlingen har også en effektiv antibakteriell virkning. Huden får en dyptvirkende rengjøring og etterlates frisk og myk.

Pris: kr 850,-

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre behandlinger eller produkter?

Adresse: Kvassnesvegen 15, 5914 Isdalstø

Mobil: 900 37 273
Telefon: 56 35 27 69
E-post: monica.s.pedersen@gmail.com

Produkter

Vi kan levere produkter fra Sothys og Gehwol.
Ta turen innom for å se utvalget eller for å få hjelp og råd!

Se våre produkter